Inloopspreekuur Amsterdam

Heb je (ver)bouwplannen en wil je deze eens vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is het inloopspreekuur interessant voor jou.

In Amsterdam staan onze architecten Aukje Schukken, Anna Golubovska en Ruben Wessels voor je klaar om met je te brainstormen, je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. Heb je bouwplannen voor een andere regio? We houden ook inloopspreekuren in Den Haag, Rotterdam, Zwolle en Leiden . Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

inloopspreekuuramsterdamarchitectenbureau-768x525-kr

Inloopspreekuur:
Tribes SOM - Claude Debussylaan 7-29
Amsterdam
Tel: 020-7220872


Iedere woensdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur houden wij inloopspreekuur op de Tribes SOM - Claude Debussylaan 7-29 (ruimte Yurt) in Amsterdam. Let op: Er zijn twee Tribes locaties naast elkaar, onze locatie zit in locatie SOM naast BackWerk.

Dit inloopspreekuur is alleen op afspraak. Bel vrijblijvend: 020-7220872

4-vergunningsvrije-aanbouw-uitbouw-architectenbureau-1200x600-1
Vergunningsvrije aanbouw

In Amsterdam hebben wij aan de Rooseveltlaan een aanbouw ontworpen, die vergunningsvrij is. De regels voor vergunningsvrij bouwen zijn continue aan verandering onderhevig. Wij hebben kennis van deze regels en helpen graag met een eerste inventarisatie van de opgave om te onderzoeken of een aanbouw vergunningsvrij of vergunning plichtig is.

ga naar project
9-houten-aanbouw-uitbouw-1200x600-1
Houten aanbouw in Amstelveen

De metselwerk woning met rode pannen bestond uit een voorhuis met een grote ‘schuurachtige’ aanbouw en een vrijstaand kantoor in dezelfde materialisering. Wij hebben de woning en het kantoor in ons ontwerp met elkaar verbonden door een grote aanbouw. In de houten aanbouw met terras en overstek is een zitruimte gelegen die ook als wintertuin te gebruiken is. 

Als contrast met de bestaande bebouwing is de aanbouw heel licht en transparant vormgegeven zodat de weilanden achter de woning door de aanbouw heen te zien blijven. De aanbouw is opgebouwd uit houten gelamineerde liggers en houten kolommen. Het plafond en de vloer zijn ook in hout uitgevoerd, waardoor een hele houten wereld zich tussen de meer gesloten volumes bevindt. In tegenstelling tot het hout is het bestaande pand gestukadoord en van nieuwe leistenen dakbedekking voorzien. De woning is volledig energieneutraal ontworpen.

ga naar project