Inloopspreekuur Amsterdam

Vrijblijvend advies van een architect
Heb je plannen om je huis uit te breiden met een aanbouw in Amsterdam en wil je deze vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is het video spreekuur interessant voor jou. Tijdens het dit gesprek denken wij graag met je mee. Of het nu gaat om bouwtekeningen, ontwerpen of meer informatie over regelgeving, alles is mogelijk.

In Amsterdam staan onze architecten Aukje Schukken, Ruben Wessels en Maarten Innemee voor je klaar om met je te brainstormen, je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. Op woensdag tussen 12.00 uur en 13.30 uur plannen we graag een 20 minuten durend gesprek in met één van onze architecten in Amsterdam.

Ons adres in Amsterdam is Stuyvesantstraat 17hs in Amsterdam. Op verzoek is een video gesprek ook mogelijk.

Momenteel ontvangen wij veel aanvragen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij je vragen om onderstaande vragen te beantwoorden. 

Vul een adres (straat, huisnummer, plaats) in.
Wil je een dakopbouw, aanbouw, dakterras, bestaande indeling wijzigen, etc.
Indien er sprake is van meerdere onderdelen (bv dakopbouw en renoveren), dan graag per onderdeel uitwerken (bv xxm2 opbouw en xxm2 renoveren). We kunnen je dan een zo goed mogelijke bouwkosten indicatie geven.
*
*
*
*