Inloopspreekuur Zwolle

Heb je (ver)bouwplannen en wil je deze eens vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is het inloopspreekuur interessant voor jou.

In Zwolle staat onze architect Gert-Jan Groenewoud voor je klaar om met je te brainstormen, je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. 

Tijdelijk aangepast inloopspreekuur

In verband met Covid-19 organiseren wij een inloopspreekuur per video- of telefoonverbinding. Dit vindt plaats tijdens de aangegeven data en tijden van het inloopspreekuur per regio. 
Schrijf je in voor het aangepaste inloopspreekuur via info@studioschaeffer.nl en wij nemen op het afgesproken tijdstip contact met je op!  

Heb je bouwplannen voor een andere regio? We houden ook inloopspreekuren in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Leiden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

inloopspreekuurarchitectenbureauzwolle-768x525-1

Inloopspreekuur:
Assendorperdijk 1
Zwolle
Tel: 070-3222757


Iedere maandagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur houden wij inloopspreekuur in MyOffice - Assendorperdijk 1 in Zwolle. Dit inloopspreekuur is alleen op afspraak. Bel vrijblijvend: 070-3222757.

Eikenhouten binten in Bemmel
ga naar project
aanbouw-flexibel-en-modern-voorgevel
Flexibele en moderne aanbouw

In Wergea gelegen in Friesland, hebben wij deze moderne en flexibel te gebruiken aanbouw ontworpen. De aanbouw biedt naast de extra ruimte; opbergruimte, vergrootte studeerkamer en een extra zithoek, een beschut hoekje in de tuin ter bescherming tegen de harde Friese winden. Hiertoe zijn flexibele houten schermen geïntroduceerd die bescherming bieden tegen zon en wind. Bij de zithoek is er de mogelijkheid om bij het openschuiven van deze houten schermen bijna de gehele gevel te openen. Hierdoor kan deze hoek gebruikt worden als fijne beschutte buitenruimte in de zomer, maar ook als extra binnenruimte in de winter. 

ga naar project
Ruime aanbouw verbindt woning met de tuin en het water

Het ontwerp voor deze moderne aanbouw is gecentreerd rondom de wens voor een grotere woonkamer. Onze opdrachtgever wilde graag een ruimere woonruimte en de woning met de tuin verbinden.

Tijdens de eerste schets werd al meteen de keuze gemaakt om de hoek van de aanbouw van glas te maken. De woning is aan het water gelegen en op deze manier wordt het uitzicht gemaximaliseerd. 

ga naar project
Een contrasterende aanbouw

Aan deze vrijstaande afgelegen woning in Lochem maakten wij een aanbouw in een moderne en contrasterende stijl. De aanbouw is zo ontworpen dat op een zuivere manier omgegaan wordt met het aansluiten op de bestaande goot van het pand. De aanbouw is voorzien van een luifel met daaronder een volledig minimalistische glazen gevel. Om toch de benodigde privacy en zonwering te waarborgen hebben wij gewerkt met schuivende panelen, die half transparant zijn.

ga naar project