ga terug naar projectenoverzicht

Moderne aanbouw in oase van groen

Koken en tafelen met zicht op je spelende kinderen in de tuin. De verdiepingshoge overhoekse schuifpui en aan de gevel gelegen lichtstraten zorgen ervoor dat er ieder seizoen volop kan worden genoten van de tuin. De overgang van binnen naar buiten loopt nu vloeiend in elkaar over door de overvloed aan daglicht in de tuinkamer.

De betonnen dakrand wordt gedragen op metselwerk penanten dat een kader om de houten schuifpuien vormt. Zo sluit de aanbouw op eigentijdse wijze aan bij de klassiekere villawoning.

De aanbouw biedt ruimte voor een eetkamer, speelhoek en thuiskantoor op de tuin gericht. 

Project: 21021
Jaar: 2021
Locatie: Nunspeet
Omschrijving: Moderne aanbouw
Werkzaamheden: ontwerp, schetsontwerp, voorlopig ontwerp