Inloopspreekuur Rotterdam

Heb je (ver)bouwplannen en wil je deze eens vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is ons inloopspreekuur interessant voor jou.

In Rotterdam staat onze architect Ellen Spek voor je klaar om met je te brainstormen, je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. Wij bieden de mogelijkheid om langs te komen bij ons op locatie, maar u kunt ook kiezen voor een videogesprek met een van onze architecten.

Klik hier om een (online) afspraak in te plannen. Je ontvangt van ons een e-mail met een afspraakbevestiging en eventueel een Microsoft Teams-link.

Heb je (ver)bouwplannen voor een andere regio? We houden ook inloopspreekuren in Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht.


Ellen: Opgegroeid in Rotterdam, niet lullen maar poetsen. Ik zet dezelfde daadkracht en mijn expertise graag in, zodat deze architectonische stad kan blijven groeien.


Telefoon: 010-7200888

65-locatiepagina-rotterdam-ellen-1200x600
1-23038-1200x600
Aanbouw met groendak

De bewoners van deze woning in Rotterdam wilden graag uitbouwen om de keuken te vergroten en meer leefruimte te creëren. Door het terras direct aan de aanbouw te verharden en iets hoger te plaatsen dan de rest van de tuin ontstaat er een mooie overgang van binnen naar buiten. Twee dakramen langs de zijgevel in het nieuwe dak van de uitbouw zorgen voor natuurlijk licht langs de wanden. Om de woning te verduurzamen is er een groendak op de aanbouw geplaatst.

ga naar project