Inloopspreekuur: brainstormen en advies

In gedachten heb je misschien al een beeld gevormd van het resultaat van jullie (ver)bouwplannen; genieten van een drankje op je nieuwe dakterras, een diner met vrienden in je riante woonkeuken, een totaal vernieuwde woning door een volledige verbouwing of het bouwen van je eigen droomhuis. 

Tijdens dit kosteloze gesprek denken wij graag met je mee om deze plannen concreet te maken. Schetsen, brainstormen of meer informatie over proces en regelgeving, alles is mogelijk.

Schrijf je in voor het inloopspreekuur met één van onze architecten door jouw regio te kiezen: Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Wij plannen dan een gesprek met je in.

"Kom langs voor een kosteloos gesprek!"


De gang van zaken tijdens het inloopspreekuur is heel simpel: tijdens dit gesprek van 20 minuten vertel je ons wat je wensen zijn en wij denken vrijblijvend met je mee hoe je deze wensen concreet kunt maken. Verder beantwoorden we graag je vragen en informeren je over de mogelijke vervolgstappen.

Lees hier hoe je je kan voorbereiden op het inloopspreekuur.

Je kan langskomen voor ons inloopspreekuur in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

inloopspreekuurarchitectenbureauhuisbouwen-1024x568-2 inloopspreekuurarchitectenbureauhuisbouwen-1024x568-1 inloopspreekuurarchitectenbureauhuisbouwen-1024x568-4
studioschaefferarchitecteninloopspreekuurdenhaag-768x768-1

Regioarchitecten Den Haag

bekijk hier
studioschaefferarchitecteninloopspreekuuramsterdam-768x768-3

Regioarchitecten Amsterdam

bekijk hier
studioschaefferarchitecteninloopspreekuurrotterdam-768x768

Regioarchitect Rotterdam

bekijk hier